World Clean Up Day

Houd ons Slenaken schoon! – World Clean Up Day: 16 september 2023

Slenaken wordt ook wel de parel van het Heuvelland genoemd. We wonen hier allemaal met veel plezier. Wat we belangrijk vinden, is dat het er netjes uitziet. Daar hoort zwerfvuil natuurlijk niet bij.

Terecht een doorn in het oog van veel mensen! Slecht voor het milieu en de natuur, het ontsiert ons dorp, zorgt voor ergernis en kost jaarlijks landelijk miljoenen euro’s. Dat moet anders: ga je mee de strijd aan?

Op zaterdag 16 september 2023 vindt de World Clean Up Day plaats.
Bewonersnetwerk Ons Slenaken is op zoek naar bewoners die hierin, samen met het bewonersnetwerk, actie willen ondernemen. Het gaat dan om het organiseren van deze dag voor het dorp Slenaken met de gehuchten Heijenrath, Schilberg en Beutenaken. Op supportervanschoon.nl is heel veel info. Hier kunnen ook materialen besteld worden om tijdens het clean up moment te gebruiken. Kosten hiervoor worden door het bewonersnetwerk betaald.

Als je deze taak/actie mee op wilt pakken, stuur dan voór 15 juli een mailtje naar secretaris@bewonersnetwerkonsslenaken.nl. We hopen op enkele enthousiaste reacties.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *